OP DE KOFFIE KOMEN

In deel 1 heb je kunnen lezen hoe Wendy bij Dana komt koffiedrinken. De sfeer is al snel erg broeierig. Dan morst Dana ook nog koffie over Wendy’s shirt. Als Dana met een doekje over Wendy’s shirt wrijft, komt ze wel heel dichtbij..

‘Ik vind jou ook prachtig.’ Haar stem trilt een beetje terwijl ze het zegt. Nu pas durft Dana haar aan te kijken. De blik in elkaars ogen zegt genoeg. Uitnodigend heft Dana haar knappe gezicht op. Wendy schuift haar stoel iets naar achteren en laat zich ook op haar knieën op de vloer zakken. Een beetje ongemakkelijk nog buigt Wendy zich naar voren en kust Dana op haar lippen.

Ongelooflijk, wat voelt dit zacht! Dana kust haar terug. Eerst teder en zacht. Wendy voelt een steek in haar onderbuik. Ze opent haar mond iets en laat haar tong over Dana’s lippen glijden. Onmiddellijk vindt Dana’s tong de hare. Voorzichtig kronkelen ze om elkaar heen. Een liefdevolle, zachte en tedere manier van zoenen wordt ontdekt. Dit is heerlijk en smaakt naar meer. Het zoenen wordt langzamerhand wilder en ademhalen wordt bijna hijgen. Hijgen van verlangen. Het vlammetje wat door beide aangewakkerd is heeft inmiddels de omvang van een grote brand.

Wendy trekt het shirt van Dana over haar hoofd uit en ook haar eigen shirt moet er aan geloven. Dan klikt ze haastig Dana’s bh los.

‘Wat een prachtige borsten,’ gromt ze en duwt Dana iets achterover. Zacht kust Wendy haar hals en haar sleutelbeen. Haar handen masseren de volle, stevige borsten van Dana. Voorzichtig kust ze haar tepels. Dana slaakt een zucht van genot. Nog even geniet ze van de handen en de mond van Wendy. Dan richt ze zich iets op.

‘Ga jij eens op de stoel zitten,’ gebiedt ze. Wendy doet het. Dana maakt haar bh los en liefkoost even haar borsten. Dan maakt ze de knopen van Wendy’s jeans los en kijkt haar vragend aan. Wendy knikt en drukt zich op in de stoel, zodat haar billen het zitvlak niet raken. Dana trekt haar broek en slipje uit over haar billen. Er glinstert vocht tussen Wendy’s schaamlippen. Dana kust ze een paar keer. Ze laat haar tong langs haar lippen gaan. Wendy smaakt geil. Al snel vindt Dana met haar tong haar clitoris. Ze begint er ritmisch mee te spelen. Boven haar hoort ze Wendy steeds harder kreunen.

‘Oooh. Ooooh! Wat doe je dat lekker!’ Met twee vingers zoekt Dana de ingang van Wendy’s inmiddels kletsnatte vagina en laat ze naar binnen glijden. Wendy hapt naar adem. Dana geeft met haar tong steeds meer druk op haar clitoris en met haar vingers penetreert ze diep en steeds harder. Binnen een minuut voelt Dana de spieren in Wendy’s vagina strakker worden. ‘Jéééézus. Jééééééézus!’ Wendy gilt het bijna uit. ‘Ooooh!! Ja, ja, jaaa!’ Heftig schokkend begint haar orgasme. Dana voelt haar rondom haar vingers pulseren. Even houdt ze in. Een paar seconden maar. Dan begint ze Wendy weer te vingeren en met haar duim masseert ze haar clitoris. ‘Stop, stop,’ fluistert Wendy. Dana negeert haar en voert het tempo juist op. Wendy heeft geen keuze en geeft zich helemaal over. Een tweede orgasme siddert door haar lichaam. En ook een derde. ‘Ga door,’ smeekt ze. Nog even gaat Dana door. Ze voelt hoe Wendy blijft klaarkomen. Het voelt ontzettend geil. Na een halve minuut zwakken de orgasmes langzaam af. Wendy hangt uitgeput in de stoel. Ze is helemaal leeg.

‘Ongelooflijk,’ zucht Wendy als ze weer een beetje bij haar positieven is gekomen. ‘Wat is dit ontzettend lekker.’ Dana grijnst en knikt instemmend. Ze kust Wendy op haar wang en op haar mond. Wendy zoent haar terug en haar handen vinden de knopen van Dana’s jeans. Maar Dana houdt haar tegen.

‘We moeten straks al onze kinderen van school halen. Maar morgen kom ik graag bij jou een kopje koffie drinken.’ Wendy lacht ondeugend. ‘Je bent van harte welkom.’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sex

Anonieme video chat met meisjes

Ben je op zoek om te chatten met hete meiden die op zoek zijn naar een ongedwongen erotische chat zonder verplichtingen? Probeer onze chatsite voor volwassenen vandaag nog! Met duizenden hete meiden die op zoek zijn naar hun sexy chat, zul je zeker het perfecte meisje vinden om je videochat-fantasie te vervullen. Heetste chatsite voor […]

Read More
Sex

NEXT LEVEL SEXTING

Het is tegen middernacht en mijn vriendinnen zijn net de deur uit. We hadden een gezellig bankavondje. Drankje, hapje, nog een drankje en lekker ouderwets kletsen. Ik ruim alles rustig op en maak me klaar om naar bed te gaan. Als ik er eenmaal in lig merk ik dat ik nog niet moe genoeg ben. […]

Read More
Sex

EEN VURIGE KERSTAVOND

Kerst zou anders zijn dit jaar. Dat konden we al van verre zien gebeuren. En Jim en ik hadden het de laatste maanden niet gemakkelijk. We hadden het allebei zo druk gehad met werk dat we erg gestrest waren en min of meer langs elkaar heen leefden. Wat bizar was, want we waren allebei veel […]

Read More